Etki Projeleri

GİRVAK olarak etki projelerimizle girişimci fikirlerin doğup gelişmesini sağlamayı hedefliyor, girişimlerin etkilerini ölçeklendirmeleri yolunda onlara destek oluyor ve girişimcilikle dünyayı iyileştirmeye odaklanıyoruz.

Proje sayısı

Projelerden çıkan kadın girişimci sayısı

İş Birliklerimiz

Projelerimiz
Kurumiçi Girişimcilik

İş Bankası

Ana destekçimiz İş Bankası ile fellow’larımız yenilikçi fikirler geliştiriyor. İş Bankası'na özel oluşturduğumuz inovasyon elçileri takımımız ile sene boyunca belirli konularda içgörüler paylaşılıyor, projeler hayata geçiriliyor. Aynı zamanda İş Bankası Workup ile mezunlarımız belirli aralıklarla ilham etkinliklerinde buluşuyor.

Kurumiçi Girişimcilik

2018'de ortağımız TSKB ile hayata geçirdiğimiz TSKB Teknoloji ve Girişimcilik Platformu kapsamında fellow’lar ve TSKB çalışanları, belirlenen konularda farklı fikir ve iş modelleri geliştiriyorlar. 11 takım TSKB ve Girişimcilik Vakfı ağından mentorlarıyla birebir çalışıyor ve startup sunumu eğitimlerini tamamlıyor; kazanan takımlar Berlin'in en büyük girişimcilik konferansı olan NOAH'ya ve Helsinki'deki en ilham verici girişimcilik konferansı olan Slush'a gitme şansı yakalıyor. Platformda aynı zamanda TSKB çalışanlarına özel ilham toplantıları organize ediyoruz.

Global Projeler

Cherie Blair Foundation

Cherie Blair'in kurucusu olduğu Cheire Blair Foundation dünyanın farklı ülkelerindeki kadın girişimcileri desteklemeyi amaçlayan bir mentorluk programı yürütüyor.Farklı ülkelerden 100'ün üzerindeki kadın girişimciyi 80'nin üzerinde farklı sektör ve uzmanliklardan mentorlarla bir araya getiren prohe, her ülkeden bir yerel ortakla çalışıyor.

Chair Blair 2018 yılı itibariyle Türkiye'de Türkiye Girişimcilik Vakfı'nın ortağı oldu. Bugüne kadar Girişimcilik Vakfı'nın aday gösterdiği toplam 38 kadın girişimci, Türkiye'de bu global ağa ve programa dahil edildi. 2019 senesi itibariyle Cherie Blair Mentorluk Programı'na Türkiye'den mentorlar da dahil etmeye başladık.

daha fazla